Teerste: Voorzittend jurylid.

teerste: Voorzittend jurylid

 

 

Waardige collega’s,

 

Met vreugde in het hart kan ik u melden dat het dwarsfluitexamen voortreffelijk is verlopen.

Ik heb er streng op toegezien en alle leerlingen hebben dus de fluit goed dwars gehouden.

Sommigen hebben erin geblazen en bij enkelen kwam er zelfs geluid uit. Dus dat is niet niks vonden wij. Dergelijke huzarenstukken hebben we dan ook op luid geroep en gejuich onthaald en kwistig met de punten omgesprongen.

Bovendien gebeurde dit alles rechtstaand zonder hulp van derden. Het mag dan ook een prestatie genoemd worden dat wij zelfs de hulpdiensten niet hoefden in te schakelen.  Kortom, een heuglijke ontspannende avond, voor ons althans.

Enige opmerking is dat er een man achter de piano zat en voortdurend de pogingen van de leerlingen met andere klanken probeerde te overstemmen, wij hebben hem echter laten doen, daar hij het blijkbaar ernstig meende en zich van geen kwaad bewust leek. De leerlingen hebben er zich ook niet aan gestoord en van niemand kregen wij achteraf klachten, ook niet van de buren.

Ik hoop dat dit alles u met tevredenheid kan vullen, ik heb mijn best gedaan en alles ernstig

( met een ernstig gelaat) bekeken, terwijl ik onderwijl aan mijn duiven dacht, maar dat was voor niemand zichtbaar. Het publiek heb ik regelmatig met cola besprenkeld daar sommigen van stofjes of van emoties last van kriebels hadden.( in de keel).

Ze zijn helaas vertrokken zonder te betalen of te helpen met de afwas, ik zal daarvoor naderhand nog verantwoording bij de verantwoordelijke laten geworden. Ze waren me gewoon te vlug af, ik was er echt niet op voorzien.

De cijfers die iedereen noemde heb ik netjes in euro’s omgerekend( we moeten het immers toch gewoon worden) en direct naar de bank gedragen( het gemeentekrediet, want die worden toch onze bank zeggen ze).Ik hoop dat deze spoedige beslissing ook in de interesten zichtbaar moge blijken en de wanbetalers in de vergeethoek schuift.

Meer is er helaas niet over te zeggen, mochten er nog dergelijke manifestaties zijn, wil ik alsnog proberen mijn vorige optreden te perfectioneren, als u mij tenminste nog een kans gunt.

 

Uw nederige,

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s